Om oss

Vår inriktning är rejäl husmanskost med hög kvalitet.

Varje dag serverar vi lunch mellan 11 och 15:30, vi har alltid ett kött- och ett fisk alternativ, dessutom har vi ett antal rätter som a lá carté som vi serverar från 11:30 tills vi stänger.

Våra öppettider för restaurang och reception är:
måndag-Fredag 8-16
lördag-söndag 10-16

Inloggning webmail

Veckans Lunch

Dagens Rätt vecka 21  Pris 85:-, avhämtning. 75:-

Lör- sön, Helgdag 95 kr avhämtning 85

 

Måndag: Ugnsbakad Svensk kycklingfilé, rostad örtpotatis

Stekt Havsabborrefilé med grön örtsås

 

Tisdag: Bruna bönor med stekt svenskt fläsk

  Spaghetti med köttfärssås (svensk färs)

Stekt Koljafilé med kall krassesås

 

Onsdag: Schweizerpannbiff (svensk färs) med skysås

Fläskpannkaka med rårörda lingon

Stekt Spättafilé med remouladsås

 

Torsdag: Helstekt fläskfilé med skysås,

potatisgratäng

Stekt Makrillfilé med stuvad bladspenat

 

 Fredag: Köttfärslimpa (svensk färs), gräddsås, pressgurka

Kräftströmmings låda med potatismos

 

  Lördag: Svensk fläskkarréskiva, Tzatiki, stekt potatis

Stekt Gösfilé med apelsinsås, dillkokt potatis

 

  Söndag: Helstekt Ryggbiff, rödvinssås, örtbakad potatiskaka

Stekt Lax med dillhollandaisesås, ångkokta grönsaker

Aktuellt

Kontakt

Åtvidabergs Hotell & Restaurang
Stenhusgatan 7 597 30  LINKÖPING  - ÅTVIDABERG

Tel: 0120-100 90
Fax: 0120-358 31

E-post: info@atvidabergshotell.se

Karta >>