Hotell

Vi har 6 fina, prisvärda övernattningsrum i fastigheten

För rums bokning :

Ring, faxa eller mejla.

Telefon: 0120 – 10090 eller 13500

Fax: 0120 – 35831

E-post: info@atvidabergshotell.se

1 3 opacity
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow

VECKA 29

*Måndag: Ugnsbakad fläskhare med stuvad vitkål kokt potatis och sky samt äpple mos.

*Dagens fisk: Husets fiskgratäng med kräftor o ärtor, serveras med kokt potatis.

*Tisdag: Pyttipanna med stekt ägg och rödbetor.

*Alt: Ugns stekt falukorv med tomat, lök, senap, ketchup och Boston gurka samt ost, serveras med mos.

Dagens fisk: Stekt spätta med remouladsås och kokt potatis.

*Onsdag: Pannbiff med löksky, kokt potatis och lingon.

*Alt: Spaghetti med kyckling och grönsaker i krämig ost sås.

*Dagens fisk: Stekt kolja med kokt potatis och kall romsås

*Torsdag: Schnitzel med stekt potatis timjansky och gröna ärtor.

*Dagens fisk: Pocherad torsk rygg med dillmajonnäs och kokt potatis.

*Fredag: Bräckt kassler med persiljestuvad potatis samt senapssås.

*Alt: Köttgryta med grönsaker serveras med ris.

*Dagens fisk: Ugns bakad laxfilé serveras med hummersås.

*Lördag: Herrgårds stek med gräddsås och kokt potatis samt gelé.

*Dagens fisk: Havets wallenbergare med dillsås och gröna ärtor.

*Söndag: Helstekt fläskfilé med skysås och potatis gratäng.

*Dagens fisk: Smörstekt gösfilé med apelsinsås.

VECKANS PASTA: Skaldjur m hummersås

VECKAN SALLAD: Kyckling

VECKANS VEGETARISK: Quornfilé med tzatziki o grönt

SMAKLIG MÅLTID ÖNSKAR VI PÅ ÅTVIDABERGS HOTELL&RESTAURANG

0120-1009

Kontakt

Åtvidabergs Hotell & Restaurang
Stenhusgatan 7 597 30  LINKÖPING  - ÅTVIDABERG

Tel: 0120-100 90
Fax: 0120-358 31

E-post: info@atvidabergshotell.se

Karta >>